Transport in logistika vozil

VAŠ PARTNER V LOGISTIKI VOZIL OD PROIZVAJALCA DO PRODAJALCA

Mednarodno podjetje Hoedlmayr ponuja rešitve za vsako storitveno dejavnost v distribucijski verigi, vse od proizvajalca do prodajalca vozil. Kot strokovnjak za globalno logistiko se podjetje ponaša s 60-imi leti izkušenj, nenehnimi nadgradnjami palete storitev in usmerjenosti k strankam. Jamčimo stroškovno učinkovite, inovativne in visoko kvalitetne logistične storitve. Naše poslanstvo je strankam zagotoviti mrežo strokovnih partnerjev, ki jamčijo za vrhunske storitve in izvedbo.

Naše stranke so proizvajalci, uvozniki in prodajalci avtomobilov, flotni kupci, podjetja za izposojo vozil in avtomobilska združenja.

Transport

Podjetje Hoedlmayr nudi prevoze različnih vozil. Poleg standardnega prevoza osebnih in dostavnih vozil, strankam nudimo tudi prevoze:

 • Tovornjakov

 • Traktorjev

 • Gradbene mehanizacije

 • Avtodomov in prikolic

Glede na želje in potrebe naročnika uredimo način prevoza, ki je cenovno najbolj ugoden ter najprimernejši za določen tip vozila. V 3-modalnem načinu prevoza, s katerim zagotavljamo hiter in varen transport, je vključen prevoz z:

 • Tovornjakom

 • Vlakom

 • Ladjo

Mednarodni in domač transport

V podjetju Hoedlmayr nudimo storitve domačega in mednarodnega transporta. Uporabljamo sodobne informacijske tehnologije za notranje spremljanje in komunikacijo (VTS – Vehicle Tracking System) ter zagotavljamo:

 • Lokalno distribucijo

 • Prevoz osebnih in kombiniranih vozil

 • Prevoz težkih enot (prevoz tovornjakov, gradbene mehanizacije, kmetijskih delovnih strojev)

Razvejana mreža naših logističnih centrov ter možnost multi-modalnih prevozov, omogočata nemoteno, hitro in kakovostno opravljanje storitev transporta.

Skladiščenje in upravljanje

Skladišče podjetja Hoedlmayr meri 90.500 m2 ter ima skladiščno kapaciteto, ki sprejme 3.500 vozil. V sklopu skladišča je omogočeno tudi skladiščenje na 1.500 pokritih mestih v garažni hiši. Skladišče je opremljeno z dvema železniškima priključkoma. Celotno skladišče je elektronsko vodeno (MDE). Prav tako je v elektronsko evidenco vpisano vsako vozilo, ki se nahaja v skladiščnih prostorih. Celostne storitvene aktivnosti (Pre Delivery Services), sodobne informacijske tehnologije za notranje spremljanje in komunikacijo s strankami, 24-urno varovanje z video nadzorom in fizično varovanje skladiščenih vozil, zagotavljajo skrbno, kakovostno in varno skladiščenje vozil.

Kamion 01
garazna hisa
garazna hisa 2
garazna hisa 3
garazna hisa 4
sept 2011 008
skladisce
Hoedlmayr-tloris

Carinske storitve

Hoedlmayr logistika d.o.o. vam nudi celovite rešitve na področju posredovanja carinske dokumentacije s strokovno usposobljenim osebjem. Za vas pripravimo dokumentacijo za potrebe uvoznega in izvoznega carinjenja ali potrebe tranzita blaga.

Opravljamo naslednje carinske storitve:

 • carinsko posredovanje pri izvajanju rednih in poenostavljenih carinskih postopkov (uvoz – postopek 40 in 42, izvoz, tranzit)

 • ureditev davčnega zastopanja za podjetja, katera nimajo sedeža v EU

 • dodatne ugodnosti nam prinaša dovoljenje za hišno carinjenje za uvoz in izvoz blaga, kar pomeni, da je blago oproščeno predložitve carinskemu organu in je prepustitev v izbrani carinski postopek na sedežu podjetja

 • ostale storitve po povpraševanju strank

 

Kontakt (carinske storitve)

 

Tanja Arh

email: tanja.arh@hoedlmayr.com

tel: 01 7558 402

mobil: 041 661 709

KONTAKT

HOEDLMAYR logistika d.o.o.

Tovarniška cesta 36

1370 Logatec

 

tel: 01 7558 400

fax: 01 7558 401

email: info.slo@hoedlmayr.com

 

Popravila po toči, manjša popravila, kleparsko-ličarske storitve, predelave:

tel: 01 7558 403

delovno mesto voznik